Groepenkasten

Het is mogelijk om bij ons een groepenkast samen te stellen uitgaan van uw wensen.

DLC Engineering doet méér dan alleen het controleren van groepenkasten, wij bouwen ze ook zelf! DLC Engineering werkt daarbij alleen met hoogwaardige Nederlandse producten die logischerwijs ten opzichte van andere aanbieders het beste zijn toegerust voor de Nederlandse markt. Daardoor bent u altijd verzekerd van topkwaliteit.

DLC Engineering beschikt ook op dit terrein, zowel voor ondernemers als particulieren, over jarenlange expertise: wij kunnen een groepenkast naar elke specifieke situatie bouwen. Niet alleen qua formaat, maar ook qua elektrische draagkracht: of voor uw gebouw 16 groepen volstaat of dat het er 120 moeten zijn, dat maakt voor ons niet uit. Wij richten de groepenkasten zo in dat ze voor uw thuis- of werkomgeving robuust en daarmee veilig zijn.

Dit laatste houdt het volgende in: sinds maart 2015 moeten groepenkasten voldoen aan de norm NEN-EN-IEC 61439. Deze norm stelt strengere eisen aan de verificatie van laagspanningsschakel-en verdeelinrichtingen. Bij het aanpassen of uitbreiden van uw groepenkast gelden bovendien nog meer specifieke normen en (eisen). Deze normen zijn vastgelegd in de NEN 1010. DLC Engineering voldoet niet alleen aan al deze wettelijke vereisten, wij hebben er ook in de praktijk veel ervaring mee. Wij kunnen u kortom op dit gebied van A tot Z ontzorgen, inclusief het opstellen van een nauwgezet opgesteld rapport na afloop.

Naast dit alles profiteert u ook qua prijsstelling wanneer u DLC Engineering een groepenkast laat bouwen en monteren: u krijgt gegarandeerd 10% korting op de montage! De enige voorwaarde is dat u binnen de Noord-Hollandse provinciegrenzen woont, want dat is ons verzorgingsgebied.