Keuring NTA 8220 zakelijk

DLC Engineering is hét adres in Noord-Holland als het gaat om de brandrisicocontrole van elektrische installaties en elektrisch materieel in uw bedrijfspand, zoals vastgelegd in de NTA 8220. Wij kunnen een groot portfolio overleggen als het gaat om bedrijfsmatige controles op dit vakgebied, van ondernemingen met een laag risicoprofiel tot bedrijven met een hoog brandrisico: DLC Engineering controleert, adviseert en waar nodig repareert. Voor de NTA 8220, maar ook voor andere NEN-normen zoals de NEN 3140 en de NEN 1010. Waarbij het niet uitmaakt of het om een onderneming gaat die werkzaam is in de chemische sector, werkt met lasmachines of in de pellets of papier zit: u bent verzekerd van maatwerk.

Niet alleen op de werkvloer, maar ook als het gaat om de nazorg: DLC Engineering stelt een rapport op met een totaaloverzicht van alle deugdelijke en kwetsbare punten qua brandveiligheid in het bedrijfspand én welke acties al dan niet zijn ondernomen om de zwakke plekken te verhelpen. Dat is belangrijk, want zonder deugdelijke controle elke drie tot vijf jaar volgens de eisen van de NTA 8220 keert de verzekering niet uit bij brandschade!

DLC Engineering heeft in dit vakwerk in een decennium tijd een grote naam opgebouwd. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat wij niet alleen aan alle benodigde NEN- en NTA-certificaten voldoen, maar ook al aan de opvolging ervan: de Scope-richtlijnen.

DLC Engineering mag het kwaliteitskeurmerk SCIOS voeren wat onder meer inhoudt dat wij voor u de Scope 8, Scope 10 en Scope 12 Inspecties mogen doen.

Waarom wij?
Betrouwbaarheid

Wij helpen u bij het verbeteren van uw technische diensten. Wij maken installaties op locatie en geven advies bij het ontwikkelen van nieuwe installaties.

Kwaliteit

Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is. Wij investeren in langdurige relaties en in heldere communicatie.

Ervaring

Gezien onze vele jaren van ervaring , passen wij dit toe bij elke project en streven naar het uiterste. Voor elke uitdaging wordt zeker een oplossing gevonden.