Wie zijn wij?

DLC Engineering ook gespecialiseerd in het keuren van:

  • NEN 1010 Nieuwe installatie
  • NEN 3140 Bestaande installatie (zakelijk en particulier)
  • NTA 8220 Brandgevaar (zakelijk en particulier)
  • NEN 3140 Arbeidsmiddelen

Wij inspecteren en keuren uw elektrische installatie en arbeidsmiddelen. U ontvangt een complete administratie van de totale keuring van uw arbeidsmiddelen. Dit betreft alle benodigde documenten die aantoonbaar moeten zijn voor de certificering van uw bedrijf maar vooral ook om bij reguliere inspectiebezoeken en tijdens onderzoeken naar aanleiding van ongevallen door de Inspectie SZW (voorheen: Arbeidsinspectie) aan te kunnen tonen dat u aan uw wettelijke verplichting heeft voldaan om “veilige” arbeidsmiddelen beschikbaar te stellen aan uw werknemers en het leveren van een goed gekeurde elektrische installatie.

DLC Engineering ondersteunt

Wij helpen bij het verbeteren van u technische diensten. We maken installaties op locatie en geven advies bij het ontwikkelen van nieuwe installaties.

Wij streven naar het uiterste. Voor elke uitdaging wordt een oplossing gevonden. Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is.

Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap en kwaliteit staan bij DLC Engineering hoog. Wij investeren in langdurige relaties en in heldere communicatie.